måste till läkaren

Idag är jag inte nådigt svullen. Precis som igår. Det känns stundom som om att hela magen ska sprängås och som om att korsetten är för trång. En mindre angenäm känsla måste jag erkänna och trots att hela min kropp skriker om att jag måste röra på mig (och då syftar jag på att vara uppe och gå så klart,  inte träna) så klarar jag bara korta stunder innan jag måste lägga mig ned för att samla kraft och för att det känns som om magen som sagt är på väg att spricka. Och det finns också något annat som indikerar på mycket vätska och det är att jag väger 1, 2 kg mer idag än på julaftonsmorgon och jag har inte ätit så jag bör ha gått upp i vikt. Och för er som undrar så väger jag idag 63, 1 kg. 61, 9 vägde jag i förrgår. Men jag tittar mest på vikten av vana just nu för all extra vätska i kroppen gör det ju omöjligt för mig att just nu veta min egentliga vikt. Det jag vet är att igår så svullnade det upp ordentligt och det blev mycket mer vätska än innan. Mina ben är också svullna. Imorgon ska jag imorgon till kliniken så ska de se om de måste tömma lite. Jag talade med läkaren idag och hon sa att jag skulle komma in så de fick kolla.
 
Vill ni att jag lägger upp min vikt på måndag igen trots att det kanske inte riktigt stämmer med min egentliga vikt?
 


Det syns inte så bra på bilden hur svullet det är tyvärr
 
 


Kommentarer
EE

Vad bra att du kollar upp det! Jag läser gärna om din vikt på måndag om du orkar uppdatera. Då får man ju ett hum om hur mycket vätska du gått och burit på också. Stackare där :(.. Krya på dig! KRAM

Svar: Ja, de tyckte direkt att vi skulle tömma ut lite så det var bra att jag åkte in. Det var mycket vätska i buken!Absolut jag ska uppdatera er vikten =) KRAM
Linda

2012-12-26 @ 19:38:02
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Therese

Hoppas det bara är lite vätska som bråkar med dig, håller tummarna! Det ser fortfarande superfint ut, slutresultatet kommer att bli toppen!

Svar: Tack ska du ha! Vad snällt av dig =D Jag hoppas det blir kanon sedan. Kram
Linda

2012-12-26 @ 19:56:21
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
Tweety

Hoppas du snart mår bättre, kram

Svar: Tack ska du ha =) Kram
Linda

2012-12-26 @ 20:17:58
URL: http://tweety26.wordpress.com
Anna

Hoppas det känns bättre snart. Krya krya!

Svar: Tack så mycket! Kram
Linda

2012-12-27 @ 10:47:07
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Lena

Hur går det? Åkte du till läkaren?
Vad hände? Hur mår du? Kram

Svar: Det går ganska bra nu. Yes jag åkte in =) Mår helt okay nu tack. Kram
Linda

2012-12-27 @ 12:05:30
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Gentle Giant

Hoppas du snart får må bra igen! Svullnaden syns, liknande som du skriver, knappt alls på bilderna. Det låter som att operationen orsakar dig mycket obehagliga känslor och jag hoppas allt är väl och att det snart går över! Tänker massa på dig och håller tummen! Kramar!

Svar: Nej jag har förstått att det är svårt att se.. så dumt. Men jag försökte visa genom att göra en liten bild i paint. Det är långt ned svullnaden sitter så för att man ska förstå den hade jag i princip behövt via mig utan trosor men neeeeej -haha. Jag är nöjd med operationen och jag mår ganska bra så det är bra, men det är inte roligt att det spänner och gör ont av vätskan -det är riktigt jobbigt. Tack! Krama!
Linda

2012-12-27 @ 21:18:03
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
ZtorZillen

Wow! Vilken skillnad på innan op. Märkligt att man inte "ser" svullnaden..men det kanske är ljuset? Ta hand om dig!

Svar: Jag tror mest det beror på att jag inte riktigt kan visa hela svullnaden då den sitter så långt ned. Så om jag ska bisa det så måste jag i princip via mig naken -men det låter jag helst bli haha. Tack ska du ha för komplimangen!
Linda

2012-12-28 @ 10:58:58
URL: http://www.ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0