Klar för kvällen

Då tror jag alla julbestyr är färdiga inför morgondagen faktiskt. Jag har gjort vad jag har kunnat vilket är i princip noll och känner mig därför smått värdelös. Samtidigt är det inte som att Tomas höjt på ögonbrynen heller.
 
Smått överraskad blev jag idag när Tomas lämnat alla julklappar till mina föräldrar och kom hem med post han hittat i lådan. Ja då hade jag fått paket med tejp till mina ärr -från Strandkliniken, som hon skickade till mig i fredags. Jag visste att hon skulle skicka dem men hon sa i telefonen att det blir ju tyvärr inte förrän den 27:e de kommer och jag var inställd på det. Men egentligen visste jag ju att det skulle levereras post i helgen för det hade en av mina kamrater på revyn sagt (han jobbar som brevbärare). Så Tomas lekte doktor och bytte tejpen på mina stygn och det var ju bra att få det gjort. I övrigt är jag helt slut i kroppen av att ha suttit mer än jag legat idag. Dels för att jag rört mig lite mer idag än igår men också för jag duschade förut idag (det var skönt och hemskt på samma gång. Efter ett tag kändes det som om magen skulle brista och allt skulle rinna ut i duschen). Så ja, det finns en risk att jag imorgon inte kommer orka resa mig så mycket. Så det är väl tur i oturen att imorgon är själva julafton och att man faktiskt mest sitter då.
 
Och med de orden så lämnar jag er för idag och passar så på att önska er en riktigt god jul (ifall jag inte uppdaterar imorgon). Ät och njut imorgon. Viktminskningen kan ni ta tag i igen i övermorgon. Huvudsaken är att ni alla är glad och mår bra
 
 
 


Kommentarer
smulan

Din måge ser jätte fin ut:-) hoppas du får en bra jul. Kram

Svar: Åh men tack så väldigt mycket!! Kram
Linda

2012-12-24 @ 01:12:14
URL: http://smulgubben.wordpress.com/
Jenny - 2xlblog

En riktigt härlig jul önskar jag dig också! Ta det lugnt bara... KRAM

Svar: Hoppas er julafton var underbar! Kramar
Linda

2012-12-24 @ 08:05:23
URL: http://2xlblog.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0