Idag kommer bättre bilder!

Äntligen orkar jag ta mig till datorn och sitta en stund. När jag väl kom hit så var det okay. att gå hit var mindre roligt eftersom jag vaknade vid 5 i natt och upptäckte att hag glömt att ta medicinen klockan 2. Nedless to say så hade jag lite mer ont så än innan. Det tog en stund att somna i natt också, men det beror säkerligen mest på att jag gled i och ur sömn i soffan under gårdagen och då är det svårare att somna sedan.
 
Idag klockan 7.30 så kom min mamma hit och hjälpte mig med barnen så de kom iväg till förskolan. Marcus är fortfarande hemma eftersom han fick sitt jullov igår och han kan gott vara hemma eftersom han är stor nog att "klara sig själv". De små skulle jag så gärna vilja ha hemma, men jag skulle inte fixa det i nuläget. Underbara mamma som hjälper till. Igår var också Tomas mamma här och hjälpte mig med barnen på morgonen. Underbara familj.
 
Idag är det återbesök på strandkliniken och jag ska få skjuts dit av en väninna som erbjöd sig igår efter att allt kört ihop sig för mig. Så himla snällt av henne och trots att det känns lite kymigt att andra ska böja ryggen för min skull så måste jag tacka och ta emot. Jag har också funderat på att "tacka och ta emot" tabletter mot smärtan idag, eftersom den ökat. Samtidigt känner jag mig osäker för om jag kan klara mig på Ipren och Alvedon så är det så klart bättre än morfin och annat sådan man kan bli beroende av eller trött/hög och liknande på. Samtidigt var det någon som sa till mig att om jag är ordentligt smärtlindrad så läker jag snabbare och det välkomnar jag så klart med öppna armar. Idag blir det också spännande eftersom jag ska få se magen ordentligt (hoppas jag) för första gången och då ska jag så klart fotografera ordentligt så ni också kan få se. Och då hoppas jag få ta bilder när jag står upp utan gördeln så ni kan se hur det ser ut (utan extrahud från ryggen som stör bilden). Såhäng med under dagen så postar jag bilder så fort det går.
 
Angående det där att posta bilder så vill jag dock säga igen att det varit något fel på min bloggapp i telefonen här under ett par dagar så jag har inte kunnat visa er mina bilder som jag velat. Med anledning av detta så kommer det nu komma ett gäng -vilka några av dem jag försökt ge er under dagarna som gått den här veckan. Men de kommer nu i alla fall och det är ju alltid något. Några av dem har ni nog redan sett men jag erkänner att jag inte har så god koll på vilka nu, så ni får alla
 
Julfint i Stockholm på väg in till Strandkliniken
 
Min säng. Den var uppvärmd med värmefilt när jag kom, så det blev bekvämt att krypa ned där
 
Jag fick varm morgonrock medan jag väntade
 
Spänd och nervös men glad
 
Nyvaken efter operationen
 
 
Med gördel och dukar om midjan
 
Sängbord
 
Litet dränage
 
Min underbara och fantastiska läkare Dr Oya Kocabalkan. Jag rekommenderar henne varmt
 
Dag två fick jag en annan säng medan jag väntade de sista 6 timmarna på att åka hem
 
Rummet jag låg i dag två
 
Hemma igår. Marcus var hemma och hjälpte mig. Jag är svullen och dan i hela kroppen och även i ansiktet just nu, som ni kanske ser
 
Men den här är i alla fall borta nu!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0