Hemma igen

Jag har förbud att sitta vid datorn så det blir bara ett superkort inlägg nu. Det är för att jag vill tacka för era kommentarer och jag kommer svara på alla och skriva ordentligt sedan.
Jag fick i alla fall veta att svullnaden beror på att jag just har grejat och SUTTIT idag. Jag ha stängt av flödet i kroppen och vätskan har samlats i magen. Men inte bara vätska tydligen eller så har den blivit hård, för hon tömde lika mycket som igår men jag är fortfarande öm och svullen. Naveln är lite röd också och det kan vara en av orsakerna till att det gör lite ont. Jag fick antibiotika för den.
 
Väl hemma igen en rejäl (för mycket för min smak..) middag eftersom kroppen tydligen behöver det också (men inte imorgon igen för jag vägrar äta så mycket flera dagar i rad för det är ju en skjuts rakt in i en rund framtid) och sedan ska jag faktiskt äta lite godis idag (det är dock mit val, haha) och det ser jag däremot fram emot. Men det blir en soffliggande fröken av mig några dagar nu. Jag ska dock blogga via appen så ni behöver inte oroa er för att det blir tyst. Bara eventuellt lite väl lite bilder under några dagar. Jag ska göra mitt bästa för att få bilduppdateringen att fungera.
 
Kram på er alla och igen -tack!
 


Kommentarer
C

Hoppas du snart blir bättre! Vet hur jobbigt det är efter operation och det inte går riktigt åt det håll man önskar..... Försök att göra som läkarna säger, de borde veta bäst och det är okej att behöva bli omhändertagen av resten av familjen ;-)

Kram på dig oc krya på dig ♥

Svar: Jag försöker hålla mig lugn =) Tack ska du ha! Kram och Gott nytt år! <3
Linda

2012-12-28 @ 20:38:27
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Linda - 50,5 kg

Gud vad underbar du är. TACK för dina fina ord. Vad glad jag blir!

Svar: Tack ska du ha. Du förtjänar dem =)
Linda

2012-12-28 @ 21:30:25
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Jenny

Åh, stackars dig! Hoppas att det går över och att du slipper ha ont snart!!! KRAM

Svar: Tack så mycket! det går sakta åt rätt håll =) KRAM
Linda

2012-12-29 @ 17:12:08
URL: http://2xlblog.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0