Fotografering för Aftonbladet

Igår så fick jag ett mail från Viktklubb, på Aftonbladet. De fråade om jag kunde tänka mig att vara deras ansikte utåt under den kommande vinterkampanjen. Som ni kanske minns så är jag medlem i viktklubb och har sagt att jag tycker de är bra och har även rekommenderat dem till er. Jag har ju använt den metoden de använder för viktminskning (mer kalorier ut än in) och har använt mig av deras sida för att följa min viktprocess (se kategori viktkurva t.e.x) och räkna ut kalorimängd och liknande. Jag tyckte därför att det var väldigt roligt och tackade självklart ja till detta. Idag ska jag därför träffa dem vid 12.30 för en plåtning och har jag förstått saken rätt så kommer denna kampanjen att gå både på viktklubbs hemsida, aftonbladets hemsida och även i själva tidningen. Jag är riktigt glad för detta så klart och hoppas att det ska bli fina bilder. Det ska bli roligt att fotas av en fotograf, nu när jag faktiskt själv börjar bli nöjd med mitt utseende. Jag har fotograferats en gång för länge sedan, mars 2008, men de bilderna hatade jag från ögonblicket jag såg dem. Jag var inte fin där och stor var jag också, vägde 112 kilo (och dessutom, fast det är roligt, ovetandes gravid med vår andra son). Påminn mig om att visa de bilderna för er sedan
 


Kommentarer
Pernilla

Det förtjänar du verkligen med tanke på vilken resa du har gjort - jag unnar dig all fin publicitet du kan få! Härligt Linda! Hoppas du får fina bilder som du själv också blir nöjd med! :)

Svar: Tack Penilla! Vad gullig du är, som vanligt. Du skulle också förtjänat det för din resa är ju också helt fantastik! Glöm inte det
Linda

2012-12-06 @ 10:29:18
URL: http://Skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Det förtjänar du verkligen med tanke på vilken resa du har gjort - jag unnar dig all fin publicitet du kan få! Härligt Linda! Hoppas du får fina bilder som du själv också blir nöjd med! :)

2012-12-06 @ 10:29:20
URL: http://Skinnyjeans.devote.se
Köttbullen

Vad kul! :) Grattis! Ska kolla in artikeln. :)

(Jag har också varit medlem i viktklubb en gång i tiden. Var det i ganska många år faktiskt, men var för odiciplinerad, haha. Brukade dock ofta kolla in de där artiklarna från folk som lyckats, och det peppade mig.)

Svar: Tack ska du ha! Jag säger till när den kommer ut. Jag var också medlem tidigare. Jag gick ned massa men jag hade för många ursäkter då. Fast nu har jag inte använt migav dem för att banta utan använt mig av det jag lärt mig från dem med kalorier =)
Linda

2012-12-06 @ 10:50:53
URL: http://viktigt50.wordpress.com
smulan

kul för dig:) Hoppas det går bra.
Själv har jag tackat nej till två tidningar. vill inte visa upp mig med bild på ansiktet och namn, men för dig kan det inte spela nån roll, du har ju öppen blogg. Starkt gjort!
Tycker dom har valt en väldigt bra representant i dig, du har ju gjort det jättebra:)
Kram

Svar: tack ska du ha! Det var roligt så jag hoppas det blir fina bilder. Jag förstår absolut, vill man inte vara öppen så vill man ju inte. Men jag har varit öppen hela tiden så för mig är det okay, som du säger =)
Linda

2012-12-06 @ 18:47:16
URL: http://smulgubben.wordpress.com
ZtorZillen

Va spännande! Du förtjänar verkligen att bli ompysslad!

Svar: Tack ska du ha! Vad gulligt av dig!
Linda

2012-12-06 @ 19:04:39
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Anna

Superkul! Det är då SÅÅÅÅ värd, vännen! Det kommer bli hur fint som helst!

Svar: Åh men tack fina du <3 TACK!!
Linda

2012-12-07 @ 07:47:32
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
E

Har du gått ner allt med viktklubb?
Det du har skrivit innan är att du inte följt någon metod.

Du åt ju bara mindre och räknade inte vad du fick i dig par/dag.
Att du har haft deras viktkurva är väl inte samma sak som att använda säg av deras metod?

Känner mej lite förvirrad vad som stämmer, det är ju inte rätt för dom som är överviktiga att gå ut i en tidning om att man har gått ner med deras metod om det inte stämmer.

Du har gått ut med att du bara minskat din mat och tränar och att du inte har räknat kalorier.
Antingen ljuger du för viktklubb eller för oss bloggläsare.

Du skrev T.ex. Så här: Jag använder mig alltså inte av någon metod heller utan äter allt.
Det skrev du 2012-07-24. Så det är dina ord att du inte använder dig av Tex. viktklubb och då får jag inte riktigt ihop det vad som är sant.
Jag har följt din blogg en längre tid och jag tycker att du är jätte duktig som har gått ner så mycket i vikt så missförstå mig inte nu men du måste förstå mig som läsare att jag bli förvirrad då jag själv kämpar med min övervikt.


Svar: Jag svarar öppet på din kommentar. Jag föreslår också att vi ses något i centrum. Oavsett om vi känner varandra eller inte (fast jag tror vi gör det). Vi kan ta en kopp kaffe och så kan du få ställa alla frågor du vill, det är helt ok. För jag vet att du bor i samma stad som mig och trots att du ibland skriver trevliga saker till mig så känner jag att det finns visst tvivel från din sida, angående min viktminskning. Det är helt okay att det är så, men ge mig då i alla fall en chans att prata med dig om detta. Let me know
Linda

2012-12-07 @ 08:30:00
EE

Åh, vad roligt! Ser fram emot artikeln! DU ÄR GRYM! Kram!

Svar: TACK!! <3 jag ser också fram emot det. Jag säger till så fort jag vet att det ska komma ut!
Linda

2012-12-07 @ 11:00:02
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
E

Jag är en av dina blogg läsare och ingen du känner och ser ingen andledning att träffa dig.
Jag vet inte vem du är mer än där på bloggen och jag kanske bor i samma stad som du men vi känner inte varandra.

Det är nog många som både känner dig och som bor i samma stad som kanske följer din blogg.

Jag ställer bara frågor som jag undrar över. Om man har en blogg som du nu har så måste man kunna ta både ris och ros. Och ta att folk undrar om ditt sätt och ditt liv. Du skriver öppet om ditt liv för dom du inte känner och om man gör det så får man ta en och annan dålig kommentar också.

Nu tycker inte jag att mina frågor är fel, jag är bara en av dina blogg läsare som följer din blogg som tycker du har gått ner otroligt mycket i vikt på kort tid.

Och JA jag tycker det har gått fort med din viktnergång och JA jag har funderat på både om du har OP dig eller om du svälter dig ner i vikt MEN jag har fått svar på dom frågarna.
Du måste förstå att man kanske undrar du har lyckas med något som få gör.

Men om du nu stör dig på mig så otroligt mycket och inte kan ta att någon skriver frågor som kanske inte är så positiva, så ska jag lämna din blogg nu. Jag vill inte följa dej om jag inte kan ställa frågor som jag kan få svar på utan att det blir en stor sak av det.
Kanske du ska fundera över vilka du vill ska läsa din blogg.

Men lycka till med allt.

Svar: Ja okay, jag förstår att vi inte känner varandra då. Tänkte bara att vi kanske var bekanta och att vi då kunde träffas och prata om det så kunde jag svara på eventuella frågor du hade =)
Absolut, jag förstår att du bara ställer frågor du undrar över och det är HELT okay! Jag har inga problem med varken ros ELLER ris. Det är också av den anledningen jag har haft mina kommentarer öppna och alltså tillåtit dem utan granskning (som man kan göra om man vill). Det är eftersom jag tycker det är okay även om någon säger nåt negativt -och ja det händer då och då. Alla kan inte älska alla liksom. Så dåliga kommentarer gör inget.

Anledningen till att jag svarade på din kommentar öppet var inte för att "göra en stor sak" av något som just du sa, utan det var för att jag tyckte det var en viktig fråga att besvara öppet, ifall det skulle vara så att det är någon annan som hade samma funderingar.

Jag stör mig som sagt absolut inte på dig och jag tror nog tyvärr att du uppfattat mitt svar fel, då du tar det så. Jag försökte svara så sakligt och tydligt som möjligt (och vill minnas att jag skrev att missförstånd är till för att lösas?). Det är självklart helt upp till dig om du vill följa mig eller inte, men OM du gör det och ställer en viktig frpåga som jag tror fler vill ha svar på, så kommer jag svara öppet på den, likväl som om någon annan skriver något viktigt till mig.

Tack ska du ha
Linda

2012-12-08 @ 19:33:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0