Förebilder (hemma) bukplastik

Här kommer det rykande färska (Tomas tog dem igår kväll) bilder på min mage -med den hänghuden/överskottshuden jag har. Så här ser alltså min mage ut nu innan bukplastiken jag ska göra imorgon och som ni ser är det mycket hud ändå efter mina -67 kilo. Så jag är väldigt glad över att den här bukplastiken kommer nu, så jag också kan få chansen att se normal ut.
 
 
Eftersom jag inte vet hur jag kommer må imorgon, eller ens ha möjlighet på sjukhuset att blogga och så (jag ska dock försöka) så kan ni som vill följa det hela lägga till mig på facebook http://www.facebook.com/lindaskimra Jag tror i alla fall att jag garanterat kommer att kunna uppdatera där. I annat fall så uppdaterar jag bloggen så fort jag kan och orkar (förhoppningsvis redan imorgon). Jag kommer också att skriva mer sedan ikväll eller imorgon innan det är dags.
 
 
 


Kommentarer
Köttbullen

Önskar dig all lycka med operationen imorgon. Hoppas det går bra och att du kan återhämta dig snabbt och slipper må illa och ha ont så länge. Ska kolla in bloggen för uppdatering när du möjlighet att lägga ut en sån. :)

Svar: Tack så väldigt mycket! Jag hoppas absolut att det ska gå bra också. huvudsaken är dock att jag mår bra tills julafton =) Eller så bra som det går i alla fall
Linda

2012-12-17 @ 11:44:28
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Pernilla

Ja, tänk... Imorgon är dagen här! Tänk så annorlunda du kommer se ut efter imorgon - härligt för dig eftersom jag vet att du lider mycket av huden... Jag ska hålla alla mina tummar och tår för dig imorgon! :) Kramar!

Svar: Tack finaste Pernilla! Ja jag hoppas jag ser annorlunda ut hihi. Jag hoppas allt går bra och att det inte blir någon konstig mage jag fåt. Ojoj, jag är sååå nervös nu!! Kramar!
Linda

2012-12-17 @ 15:57:17
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Lena

Åh vilken grej du ska göra. Det kommer att gå bra ska du se! Skickar en tanke till dig imorrn. Du kommer o bli så jäkla snygg sen! Grädden på moset för att ditt duktiga slit!

Svar: Tack så väldigt mycket! Underbart snällt av dig! Kram
Linda

2012-12-17 @ 17:47:17
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Jenny

Massor av kramar och Lycka till !!!!

Svar: Tack så väldigt mycket! Kramar
Linda

2012-12-17 @ 18:16:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0