Utmaning till mig

God förmiddag. 2a augusti redan, tiden går så snabbt, det är redan torsdag den här veckan och slutet på semestern (en vecka kvar) för Tomas närmar sig. Jag är förvisso ledig en månad till (mammaledig) men så fort Tomas börjar jobba återgår ju allt till det normala. Och om 18 dagar så börjar Marcus första klass och då är det dags för tidiga mornar igen. Men det är okay det också. Nu håller vi tummarna för riktigt varma dagar i Augusti. I alla fall på torsdag nästa vecka, då jag fyller 31.
 
Idag vaknade jag med lite ont i halsen, vilkte inte känns så spännande. Jag håller tummarna för att det ska ge med sig under dagen, men för säkerhetsskull så funderar jag på att ta ledigt från träningen idag, trots att den lockar. Om jag låter bli så kanske jag mår bättre redan imorgon, men annars kanske jag drar på mig nått i onödan och jag önskar slippa någon lång träningsfri period. Det skulle vara roligt om jag lyckades tappa någr kilon till innan jag ska tillbaka till jobbet. Senast jag träffade min chef vägde jag 103 kg. Det var förvisso mindre än de 115 jag vägde gången innan när jag träffade honom, men också mer än de 16 kg mindre jag väger nu. 20 kg minus från sist jag såg honom vore ju roligt. 10 september börjar jag jobba så det hoppas jag så klart att jag ska klara, 5 veckor to go.
 
Så ett extra och nytt delmål är nu uppe. Gå ned minst 4 kg till 10 september (från och med idag) då jag börjar jobba igen efter mammaledigheten, så jag väger 20 kg minus från sist chefen såg mig
 


Kommentarer
Minendie

Det kommer du att klara. Vilken resa du gjort och gör! Hoppas att halsontet går över. Det låter som en bra idé att stå över träningen så att du inte blir sjuk.

Svar: Tack så mycket! Ja jag hoppas jag ska klara det, men vågar inte vara för självsäker heller ifall jag inte skulle klara det. Tack, jag hoppas slippa att något bryter ut =)
Linda

2012-08-02 @ 11:10:39
URL: http://minendie.wordpress.com
Fia

Vilket roligt delmål. Det kommer du att klara galant, det är jag säker på.

Att ta en träningsfri dag tycker jag låter lite mer som ett måste än som ett val. Har du lite ont i halsen skall du absolut vara försiktig.

Svar: Tack ska du ha! Jag hoppas verkligen det men jag vågar inte bli för säker heller, man vet ju aldrig. Jag förstår hur du menar, men halsontt försvann nu jag är träningsbar nu igen =D
Linda

2012-08-02 @ 14:49:41
URL: http://smalbloggen.blogg.se
Pernilla

Men det fixar du lätt som en plätt! Jag tror på dig :)

Svar: Tack vad gulligt =) Jag håller tummarna
Linda

2012-08-02 @ 16:33:49
URL: http://skinnyjeans.devote.se
C

Ha ha, det var ett bra delmål! Hoppas chefen känner igen dig ;-)

Du kommer klara det galant!

Svar: TAck ska du ha =D Jag hoppas jag klarar det. Vore ju roligt om han inte kände igen mig, eller alternativt tappade hakan haha. Tack för att du tror på mig =)
Linda

2012-08-02 @ 19:29:12
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
ZtorZillen

Åh, krya på dig, vännen! Och vilket bra delmål! Det kommer du att klara! Heja dig!

Svar: TAck ska du ha! Ja jag hoppas jag klarar det =) Vad gullig du är <3 tack så jättemycket
Linda

2012-08-02 @ 21:50:29
URL: http://ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0