Träning, mat och nya skor

Nej vet ni vad, jag tror jag ska träna nu ikväll i alla fall. Jag har ingen hosta, inga nysningar. Inget snor som rinner och ingen feber (36,8). Jag har inte heller ont i halsen. Det ända jag har haft är ont i huvudet men det tror jag kommer från musklerna, för jag har ont i huvudet var och varannan dag jämt, så skulle jag gå på huvudvärk skulle jag sällan få träna. Jag funderar därför på att ta ett entimmes på crosstrainern idag. Jag kan ju alltid gå av om det inte känns bra.
 
Idag åt vi hemgjorda hamburgare till middag och jag fixade inte att äta upp maten. Jag hade grönsalladsblad som hamurgerbröd (är allergisk mot gluten och de glutenfria innehåller massa kalorier och är oftast skumgummibröd), sedan en ganska tunn och liten hamburgare (nötköttfärs, rödlök och kryddor) och uppe på det en tomatskiva, lite rödlök samt ketchup och senap. Jag åt en och gjorde sedan en till (för en är lite väl lite mat och lite för få kalorier) men jag orkade inte äta upp hela den andra. När jag nådde halva var jag på väg att ge upp men bestämde mig för att det var så lite kvar så jag kunde äta den, samt att jag faktiskt "behövde" kalorierna. Så jag tog en tugga till. Men sen kände jag att nej, varför i hela ska jag trycka i mig nått som jag inte orkar? Så jag la bort den snutten som var kvar, trots att det var så lite.
Inte så intressant för er att veta kanske, men jag tänkte att det är många som frågar mig hur jag gör för att gå ned i vikt och hur jag äter. Vart jag ville komma med detta är att tala om att jag äter så jag blir mätt, men jag äter inte mer än så
 
Här är mina nya skor förresten. Vad tycker ni? Keepers eller returners? (de kostade 299 kr). 
 


Kommentarer
Gentle Giant

Tycker stycket om maten var ett utmärkt exempel på hur man kan göra 'skräpmat' nyttig, hur man kan tänka om mat på olika vis och vikten att lyssna på sig själv vad gäller mättnad. Jag är tyvärr sällan hungrig (är det oftast enbart efter morgonträningen när min kropp vill ha frukost) och får tänka på mat som bränsle och verkligen se till att få i mig något. Tur för mig att keso och päronbitar samt youghurt och jordgubbar är så goda kombinationer! ;-)

Skorna är ju skitsnygga men jag tror de är svårburna (pga den breda pälskragen) - men det kan ju vara min fantasi som tryter. ;-) Jag tror ex. att de gör sig mycket bra till strumpade ben... Vad har du tänkt dig för kombinationer till?

Jag hoppas att träningen går bra ikväll! Håller tummen härifrån! /GG

Svar: Så där var jag förut också. Åt i princip inget alls på hela dagarna och sen bara på kvällen. En dietist sa till mig en gång att gör man så, så går man upp i vikt även om man äter bra, eftersom kroppen svälter och behåller. Men nu mer har jag lärt mig att äta ordentligt så nu är jag hungrig till frukost, lunch och middag =) Bra att du kan tänka det som bränsle så du får i dig mat i alla fal!
Tack! Jag toger skorna är riktigt fina så jag är jättenöjd med dem. Jag tror de kommer passa bra till både jeans och svarta byxor. Men jag använder bara tightsmodeller och leggings. Så mina jeans är ju tighta hela vägen. Jag tror det kommer passa till skorna. Är osäker på om de kommer passa till strumpade ben, eller alltså MINA strumpade ben dvs, för jag har inte så smala vrister tycker jag. Men det är klart jag har ännu inte testat ordentligt heller. Men jag kan tänka mig skorna till både svarta leggings, jeansleggings och kjol/klänning. Vad tror du?

Tack! Det gick bara bra =)
Linda

2012-08-15 @ 19:52:37
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
C

Hej!
Vilka snygga skor! Så avis att du kan o vågar gå i sådana..... Skulle nog själv bryta benen ;-)

Hoppas du fick träna som planerat!

Kram ♥

Svar: Hej =) TAck ska du ha, jag blev kär i dem också så jag var tvungen haha. Ja de är lite höga så jag hoppas jag inte snubblar när det är halt. Men jag älskar höga skor. Avnände det mycket när jag var yngre. Jag tror du kommer kunna gå i sånna =) TAck jag körde på ett pass sen. Kram!
Linda

2012-08-15 @ 20:24:12
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Anna

Keepers!!! :D

Svar: Yeees I love them. Jag tror jag ska behålla =D
Linda

2012-08-15 @ 21:37:53
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Linda Claesson

Helt klart keepers!!! Snygga!

Svar: TAck! Jag båhåller dem nog ;-)
Linda

2012-08-16 @ 08:07:28
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Pernilla

Jag tycker absolut du ska behålla dem. Jättetjusiga! :)

Svar: TAck! Ja jag tror nog jag ska göra det =P Och gotta mig åt att ha skaffat ännu en belöning i form av skor =D Gillar du skor också?
Linda

2012-08-16 @ 13:09:23
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0