Tränat!

Åh vad skönt, nu har jag tränat igen. Det var faktiskt en helt vecka sedan jag stod på crosstrainern och då var det bara en halvtimme ju, eftersom jag började känna mig dålig mitt i. Men idag körde jag på i två timmar, vilket var underbart. Jag funderade faktiskt på att stå en stund till för jag hade massa ork kvar men när jag ståt tre minuter extra så hoppade jag av eftersom klockan var så himla mycket (midnatt) och jag vill inte äta för sent. Så det fick bli lite yoghurt bara efter träningen, så inte kroppen behöver jobba för hårt när jag snart ska sova. Egentligen är jag inget fan alls av att äta så sent, men det är ju inte bra att låta bli heller om jag har förstått saken rätt.
 
Och det är egentligen det ända jag gjort ikväll, för så fort jag skrivit klart om Leo så började jag träna och medan jag gjorde det så såg Tomas och jag ett avsnitt Glee och sedan såg jag nästan två hela avsnitt Project runway (därav jag tänkte fortsätta efter 2 timmar, för jag hade ca 15 minuter kvar av avsnittet). Nu hoppas jag bara att jag inte tränade för nära inpå min förkylning för då lär jag väl märka av det imorgon och vakna helt däckad eller med igensvullen hals eller nått. Undanbedes tack.
 
Redan torsdag imorgon förresten. Galet vad fort tiden går
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Vad skönt att du äntligen kunde träna! Bästa känslan! Sen förstår jag fortfarande inte hur du orkar 2 timmar på crossen, men det är en annan poäng, haha. BRA JOBBAT!

Svar: TACK Pernilla, det var underbart. Jag är på ikväll igen!
Linda

2012-08-16 @ 13:13:32
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0