Till "Dag Otto"

Öppen kommentar -om samma sak - igen
 
Dag Otto (brevbäraren) Om: Öppen kommentar
"Hej igen jag ser att du har gott ner mycket o det är bra. Jag tror också att du har gjort en magoperation, visst att du äter lite o tränar men du går ner lite för fort."
 
Jag
"Kära Dag Otto, jag tycker det är onödigt att jag ska behöva besvara den här frågan igen och speciellt när det är till framför allt just DIG som jag redan har besvarat den. Därför rekommenderar jag dig att läsa det HÄR inlägget där jag redan besvarat DIG och de övriga som eventellt funderar."
 
Jag har också fått förklarat för mig på ytterligare tydligt sätt, hur det faktiskt fungerar. Så jag hoppas det för er och dig "Dag Otto", liksom för mig, ska göra saker och ting lite tydligare
 
"Baserat på dina tidigare inlägg så äter du ca 1300 kalorier om dagen i snitt. Med tanke på hur mycket du tränar skulle jag uppskatta att du gör av med ungefär 2700-3000 kalorier om dagen (En kvinna i din ålder och din fysik gör uppskattningsvis av med ca 1700 kalorier per dygn utan att röra ett finger). Lägg till de minst 600 kalorier du tränar bort varje dag, och plussa på ditt NEAT (Non-Exercise Activity Thermosis), och vips, så är vi uppe i nästan 3000. Man brukar uppskatta ett kilo fett till ungefär 7000 kalorier. 80 dagar har gått sedan 7 maj. Ett underskott på 1700 kalorier i snitt om dagen, multiplicerat med antal dagar; 1700 * 80 / 7000 = 19.42 (dvs 19.42kg förlust). Lägg på 2-3 kilo vätska och ta-da... -23 kilo."
 
Tack Marcus för det förtydligandet.
 
 


Kommentarer
Emma 22år | Mamma och Grisskötare

Fattar inte ens varför du ska behöva förklara dig? Idiotiska människor..
Du är superduktig Linda! Kram!

Svar: Jaa du.. man kan ju fråga sig. Men nu får vi väl hoppas att han litar på det här inlägget i alla fall. Tack så mycket! Kram
Linda

2012-08-04 @ 14:54:28
URL: http://nikoba.blogg.se
Pernilla

Men alltså - orka! Du behöver verkligen inte förklara dig fler gånger, Linda! Du har gjort ett superjobb - lägg fokus på din fantastiska resa istället för att lägga den på idioter som bara tror du ljuger!

Svar: Tack Pernilla! Jag håller med dig. Nästa gång ignorerar jag det istället =)
Linda

2012-08-04 @ 19:37:24
URL: http://skinnyjeans.devote.se
ZtorZillen

Håller med Emma, varför ska du förklara dig? Skit i idioten..han/hon är förmodligen bara avundsjuk! Du är sjukt inspirerande, i vilket fall som helst!

Svar: Tack så jättemycket! <3 jag ska försöka att låta bli att bry mig
Linda

2012-08-05 @ 15:12:06
URL: http://ztorzillen.blogg.se
FitnessMe

OMG, det här är ju helt otroligt...eller fascinerande...eller tragiskt, eller vad ska man säga? Anyway, det är ju inte som att operationen tar bort någon övervikt, utan det är ju för att man efter operationen äter mindre (för att man inte KAN äta lika mycket) som man går ner i vikt. Med andra ord kan man gå ner lika mycket utan operation lika snabbt, även om det så klart är oerhört svårt för de flesta.

Du gör ett fantastiskt jobb och är en stor inspiration för många Linda. Folk som orkar hålla på sådär tycker jag att du bara kan ignorera.

Svar: Ja men precis jag håller helt med dig, man kan visst göra det utan operation också. Men det känns som om de flesta automatiskt nu för tiden tänker operation om de hör att någon tappat mycket vikt. Ja jagh får försöka ignorera det där -även om det sticker lite i ögonen. Jag har i alla fall förstått att det finns ett par som kanske inte tror mig, men det är deras problem och resten har inter ens funderat på om jag gjort op eller inte. Tack!!
Linda

2012-08-05 @ 21:35:15
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0