Jag tänker intervaller

Som jag misstänkte så gick det bra med vikten trots gårdagens restaurangebesök och jag kollade på kul vikten idag. 300g + vilket är inom ramen av helt normalt. Känner mig däremot osäker på om hur mycket jag kommer att gå ned den här veckan, för hade jag inte ätit det där igår så kanske jag haft 200 g ned idag från igår istället, vilket skulle hjälpa till med målet på ett kg minus i veckan. För första gången är jag osäker på om jag kommer nå mitt kilo minus. Men det är som det är och blir det inte så den här veckan så får jag försöka ta igen det nästa vecka. Jag brukar faktiskt inte i ärlighetens namn tänka veckovis eller månadsvis heller. Jag tänker helhet och varje kilo för mig är ett minus som är positivt och om det är tre dagar eller två veckor har inte spelat så stor roll för mig när jag tänker på slutmålet.
 
Vad jag däremot tänker på är mina intervaller. Jag tror det är bra att ha små mål på vägen så man inte lägger allt fokus på att komma till slutet. I alla fall inte när man har många kilon att gå ned. För mig kunde 70 kg minus vara ett lite väl stort mål. Så jag har kört i 10 kg interavaller som ni säkert känner till, eller så ni som är nya vet. Mitt närmaste mål är ju nu att komma till 80 (eller eg snarare 79,9) och än så länge är det 6,8 kg kvar innan jag är där. Men för att lätta på det trycket så har jag en annan 10 kg interavall på gång samtidigt och det är intervallen för nya foton. De tar jag när jag når 10 kg minus också, men de kommer på 95,85,75 osv. Så för mig händer det något nytt var femte kilo kan man säga.
  • Så varje måndag väger jag mig och fyller i vikten på viktklubb.se så jag får en kurva.
  • En gång i månaden, ca den 25:e tar jag mina mått
  • Vid varje ?,5 tar jag nya foton på mig
  • Vid varje ?,0 har jag nått en ny -10 kg intervall och får en belöning
Nu lägger jag ganska ofta ut bilder på mig i bloggen så ni ser ju hur jag ser ut, men vad jag ska göra nästa gång jag ska fota, om 1,8 kg, så ska jag ta bilder med samma kläder som på tidigare foton, för lite jämförelser. Som jag gjorde med dessa bilder tidigare (fast den här gngen blir det med lite andra kläder också tror jag)
 
 
Nu väger jag dock nästan 10 kg mer på vänsta bilddelarna här ovan än vad jag gör nu. Snart får vi se om det syns någon skillnad på det. Jag hoppas!
 
 


Kommentarer
ZtorZillen

>Hur stor skillnad är det på dessa bilder i vikt? Känns som om det måste vara massor! Bara titta på dina ben! Eller ansiktet, armarna å magen! Va inspirerande! :D

Svar: Det är ganska stor skillnad ändå. Jag vägde mellan 125-130 någonting på bilderna till höger om jag inte minns fel och på vänsta vägde jag 95 kg. Tack ska du ha!! Snart kommer nya bilde =)
Linda

2012-08-04 @ 14:53:02
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Pernilla

Om jag tittar på bilderna från när du vägde 95 kg och bilderna du tagit nu i dagarna tycker jag absolut att det är skillnad! Framför allt ser det ut som du har fått mer markerad midja och blivit smalare i ansiktet! Ska bli spännande att se hur du ser ut när du nått mål! :) Jag hejar på dig!

Svar: Tck så mycket! Det är ju jätteroligt att höra. Jo jag har fått mycket mer markerad midja än innan. Jag tog bilder idag och la upp, du kanske har sett dem, kanske kommenterat (men jag har inte sett de kommentarerna än =P) men jag blev riktigt förvånad över att det var så stor skillnad mellan 101 kg tills idag. Ska bli spännande när jag jämför med 95 bilderna, som du säger =) Tack Pernilla, jag hejar tillbaka!
Linda

2012-08-04 @ 19:34:41
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0