Ett kärt återseende

Jag har skymtat dem ett tag nu, men nu syns de ordentligt och det är ett kärt återseende. Däremot blev bilden inget bra som ni ser. Så de syns inte så bra där
 
 


Kommentarer
Pernilla

Åh, jag är avundsjuk! Jag har förvisso aldrig haft särskilt synliga nyckelben (eller andra ben för den delen), men det är så fint! Grattis till dig! :)

Svar: Tack! inte ska du vara avis du som är så himla fin! Jag tror inte mina har varit supesynliga någongång men de har åtminstone petat fram lite förut. vi får se hur de kommer synas sen. Jag håller med om att det är fint när man kan skymta dem, men samtidigt är det inget jag tänkt på som att det är mer fint när de syns än när de inte syns? Tack så mycket! <3
Linda

2012-08-26 @ 19:49:53
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Minendie

Jag ser dem :) Vad kul!

Svar: Vad roligt, då blev det i alla fall en något lyckad bild =) TAck!
Linda

2012-08-26 @ 19:59:43
URL: http://minendie.wordpress.com
FitnessMe

Åh vad roligt, grattis!! :-)

Svar: TAck så jättemycket =D
Linda

2012-08-26 @ 21:22:52
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.com
Mikaela

Ååh jag minns när jag hade gått ned så mycket att mina nyckelben syntes - jag blev också överlycklig! Tycker att just synliga nyckelben är så vackert, kvinnligt och attraktivt!

Fortsätt vara så grym som du är, vi är många som hejar på dig!

Svar: Tack så jättemycket! Jag håller med dig om att det är fint och det kändes som en riktig milstolpe att komma till. Sen hoppas jag så klart de ska träda fram ännu mer synligt än idag. Är dock mycket lycklig över att de syns överhuvud taget. Tack och åter tack, jag blir verkligen jätteglad!
Linda

2012-08-27 @ 18:52:52
URL: http://mikaelak.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0